... voor diverse alternatieve behandelingen


('Therapeutische') borstmassage

André van Vliet

O.a. al tijdens mij opleiding werden borsten behoorlijk uitgebreid behandeld en ook de reacties bij klanten die er naar 'durfden' te vragen gaven aan dat er wel degelijk behoefte aan is en... nut!

Borstmassage is een effectieve 'wellness' behandeling, aangezien borsten in het bijzonder een goede circulatie in huid en weefsel nodig hebben.
Slechte circulatie kan leiden tot verschillende vervelende symptomen.

Spanning in de borsten (door chirurgie of emotioneel), wat veel vaker voor komt dat de meeste mensen zich realiseren kan veel pijnlijke momenten of plekken geven die op hun beurt weer kunnen zorgen voor slechte doorbloeding of lympfestroom.

Eventuele voordelen van borstmassage

Verhoogt het zuurstofgehalte in het borstweefsel, bevordert de afvoer van afvalstoffen, verhoogt weerstand, geeft ontspanning, geeft de huid weer meer kleur en glans, verlicht druk op de borst(spieren of gehele borstkas), stimuleert lympfatische drainage en bloeddoorstroming, vermindert pijn, helpt bij 'oud zeer' wat zich nestelt in de borsten, kan helpen bij het 'oplossen' van verklevingen en 'rijstkorreltjes' in de borsten, kan melkproductie stimuleren, en PMS gerelateerde zwellingen verminderen.

Maak vandaag nog een afspraak.

De behandeling kan solo worden geboekt of als onderdeel worden meegenomen van een andere massage.


Kosten

30 minuten € 32,50         60 minuten € 60,00

Borstmassage kan een onderdeel zijn van één van de massages.

Kortom... gewoon om vragen!

 


2000 - 2019 © Andre van Vliet, Handkracht.nl - Berkel en Rodenrijs, Lansingerland