Sessies

  • Image description

Borstmassage

Al tijdens mijn opleiding werden borsten behoorlijk uitgebreid behandeld en ook de reacties bij clienten zijn nog iedere keer weer verrassend. Hier volgen twee verschillende soorten massages die ik, als losse behandeling, kan geven:

1. Heilige borsten

Borsten zijn hét heilige symbool van vrouwelijkheid. Je kunt borsten ook zien als symbool voor de diepste verbinding die een moeder aan haar kind kan geven of hoe de aarde haar kinderen voedt.
Borsten mogen stralen... letterlijk en figuurlijk. Het hart ligt achter het borstgebied, wat betekent dat borsten ook vol met liefde mogen zitten.
Spiritueel gezien zijn borsten verbonden met Moeder Aarde, de kosmos, 'Al-dat-is' of hoe je dit ook ziet. Borsten zijn een verzamelplek van energie, liefde en warmte. Echter, borsten kunnen ook heel pijnlijk zijn, er al naar wijzen kan al spanning geven. Spanning daar heeft alternatief gezien vaak te maken met moederen (iedereen die aan de borst mag) en/of oud zeer.

Naast pijn, spanning of ongemakken in of rond je borsten kan ook jouw eigen beeld van je borsten qua energie de verbinding hart-borsten verstoren. Mijn borsten zijn te groot, ze zijn te klein, ze staat teveel naar voren, ze hangen te laag... Borsten worden dan eigenlijk alleen maar een fysiek beeld van het vrouwelijke in plaats van ook een emotioneel en spiritueel beeld van jou. Ook het snijden/bestralen in een borst kan in veel gevallen het gevoel van doorstromen blokkeren en verstoren. Dit kan klachten geven waar de reguliere zorg niet altijd wat mee kan of waar je maar aan zult moeten leren wennen.

Ik kan je weer helpen om de warmte, de liefde in je borstgebied te krijgen en je weer dieper verbinden met deze prachtige eigen energie die er in je schuilt. Dit kun je vervolgens niet alleen in jouw borsten dan ervaren. Ook longen/longinhoud, emoties onder controle en een gevoel van schouders naar achteren borst vooruit hallo-wereld-dit-ben-ik.

2. Borsten (spiertechnisch)

(Therapeutische) Borstmassage is een effectieve 'wellness' behandeling, aangezien borsten in het bijzonder een goede circulatie in huid en weefsel nodig hebben. Slechte circulatie kan leiden tot verschillende vervelende symptomen. Spanning in de borsten (door chirurgie, stress of emotioneel), wat veel vaker voor komt dan de meeste mensen zich realiseren, kan veel pijnlijke momenten of plekken geven die op hun beurt weer kunnen zorgen voor slechte doorbloeding of lymfestroom.

Voordelen van borstmassage kunnen zijn:
> verhoogt het zuurstofgehalte in het borstweefsel
> bevordert de afvoer van afvalstoffen
> verhoogt weerstand
> geeft ontspanning
> geeft de huid weer meer kleur en glans
> verlicht druk op de borst(spieren of gehele borstkas), denk ook minder benauwd kunnen voelen
> stimuleert lymfatische drainage en bloeddoorstroming
> vermindert pijn
> helpt bij 'oud zeer' wat zich nestelt in de borsten
> kan helpen bij het 'oplossen' van verklevingen en 'rijstkorreltjes' in de borsten
> kan melkproductie stimuleren
> kan PMS gerelateerde zwellingen verminderen

Maak vandaag nog een afspraak.

De behandeling kan solo worden geboekt of als onderdeel worden meegenomen van een andere massage.


Prijzen

€ 40,00 voor een half uur
€ 70,00 voor 1 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies