Sessies

  • Image description

Energetische sessies

Een mix van diverse energetische systemen (zoals Reiki, Quantum Touch, Reset methode)

“Ontdek de basis van mogen ervaren

Een energetische behandeling is voor iedereen geschikt, jong, oud, groot en klein. Je kunt een behandeling ondergaan, omdat je gewoon eens wilt voelen hoe die energie voelt en een heerlijke ontspanning wil ervaren. En een ander wil graag een behandeling om meer rust in het hoofd/lijf te voelen of mensen die op zoek zijn naar verlichting van lichamelijke/psychische problemen.
Je hoeft dus niets iets te mankeren voor een energetische behandeling.

Vanaf mijn kant  doe ik mijn best dat je rustig en ontspannen de behandeling in gaat.

Ik begin vrijwel altijd met een kort gesprek om een nauwkeurig beeld te krijgen van het ‘probleem’ of de reden waarom je eens de energie wilt ervaren. Na de behandeling is het in alle gevallen nuttig om even van elkaar te horen hoe de ervaring was.
Ik werk zeer intuïtief langs je lichaam juist op die plekken die tijdens die behandeling nodig zijn. Iedere behandeling of sessie is daardoor weer anders, net zoals de ervaring zelf en de uitwerking.
Bij een energetische sessie is geen contact met de blote huid nodig en gaat het contact over de kleding heen. Het is aan te raden soepele, niet knellende kleding te dragen.

Reken in totaal op anderhalf a twee uur als je de eerste keer langskomt (ongeveer een half uurtje introductie en daarna een uur de behandeling zelf).

Prijzen

€ 70,00 voor 1 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies