Reacties op mijn sessies

Dankbaar plaats ik alle reacties anoniem van mijn clienten die je reeds voor gingen...
Wellicht kunnen de reacties van andere bezoekers je helpen indien je een drempel voelt.

Bel of mail gerust voor meer informatie als ook jij vindt dat je weer in het zonnetje mag staan..
 
"Of een avond Handkracht ontspannen is????? Voor de tweede keer, na een massage de andere ochtend mij een uur verslapen"

"Wat ben ik blij dat ik gisteravond bij jou op de tafel gelegen heb. Hoewel mijn lijf nog steeds niet doet wat ik er van verwacht, voelt mijn hoofd heerlijk opgeruimd. En met een opgeruimd hoofd kan ik alles weer beter aan. Dank voor je hulp hierbij."

 
"Hoi, ongelooflijk mijn rug voelt als herboren nog nooit gehad in de drukke decembermaand vannacht heerlijk geslapen, je bent echt een fantastische masseur echt wel handkracht !"

"Heel heel erg bedankt voor vanochtend, het was erg mooie om zo veel te mogen voelen. Ik ben heel dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen. Wel was ik vanmiddag heel erg moe dat zal er zeker er bij horen."

 
"De eerste 24 uur had ik het gevoel dat er een tractor over mij heen was gereden... Nu voel ik mij herboren. Heb je naam en nummer met m'n vriendinnen gedeeld."

"Een massage van André, is een reis door je lichaam, met dalen en pieken, felle stromingen en rust. Je komt van een vakantie reis terug op aarde."

 
"Wat jij binnen een kwartier al hebt verteld over mij en mijn lichaam, dat weten mijn vriendinnen niet eens die mij al jaren kennen."

"Bedankt voor de prettige massage. Gelukkig geen spierpijn, wel een hoop bewustwording voor mijn lijf én mij! Zodra het uitgewerkt is, kom ik vast weer terug ;-) Het was een fijne kennismaking. Nogmaals dank daarvoor."

 
"Heb genoten van de massage afgelopen vrijdag. Erg knap hoe je zoveel uit iemand kan halen in zo'n korte tijd. Dank."

Huisbezoek voor een been-/voetmassage bij een terminale patiënt: "Via deze mail wil ik je nogmaals hartelijk danken voor de geweldige massage bij onze buurman. Wij zijn net nog langs geweest en hij had behalve warme voeten zijn duim omhoog dat hij het als zeer prettig heeft ervaren wat je voor hem hebt gedaan."

 
"Ik voelde me veilig, dank je wel daarvoor!"

"Gefeliciteerd... je hebt er weer een nieuwe klant bij"

 
"Vanmiddag heb ik een behandeling van je gehad en ik heb dat als heel bijzonder ervaren en heb er nog lang over nagedacht en eigenlijk nog steeds. Ik heb je website bestudeerd, mooie site!"

"Wat je allemaal over mijn lichaam wist te vertellen moet ik even laten bezinken, maar ik denk dat ik snel een afspraak met je ga maken."
 
"Ik wilde nog kwijt dat ik enorm genoten heb van mijn massage. Het is niet altijd even makkelijk iemand te vinden die én goed kan masseren én waarbij ik me op mn gemak voel. Het verbaasd me dan ook niet te zien op je site hoeveel je doet en wat je voorgeschiedenis is. Naast het feit dat ik in een korte tijd van verschillende therapeuten uit verschillende richtingen hetzelfde verhaal hoorde heeft hetgeen wat je bevonden hebt en gezegd hebt me de hele dag beziggehouden."

"Ik wilde je nog bedanken voor de fijne behandeling een paar weken geleden. Natuurlijk wilde ik je hiervoor al veel eerder voor bedanken. Maar goed, het moment is er dus nu pas. De behandeling heeft erg geholpen. Heb echt meer energie en zit beter in mijn vel."