Mijn praktijk

  • Image description

Veel gestelde vragen

Ik wil graag afspreken, maar vind het best wel een beetje eng eigenlijk

Dat snap ik zeker. Bel mij anders eerst om te horen met wie je te maken hebt. Of kom eerst een keer langs om kennis te maken. Of bij het ontvangen van een sessie neem iemand mee, of laat je hier afzetten. Niets is raar en ik heb niets te verbergen. Ik kan je alleen zeggen dat ik zeer integer met mijn klanten en werk om ga. Al sinds het jaar 2000 werk ik met lijven en is het mijn volledige broodwinning, dus voor mij geen behoefte aan een wolf in schaapskleren. Vraag gerust over mij rond of google.

Het maken van een afspraak

Een afspraak kun je maken via de mail, sms, WhatsApp, Telegram of per telefoon voor een plek in de agenda van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 20.00, waarbij mijn laatste afspraak om 20.00 gepland kan worden.
Ik mag (trots) zeggen dat afspraken erg snel gaan en ik heb maar een beperkt aantal plekken beschikbaar in de week. Dus het kan soms eventjes duren voordat je aan de beurt bent. Of... plan vast meteen vooruit voor de volgende keren.

Afspraak annuleren of niet verschijnen op een afspraak...

Mocht je je afspraak niet na kunnen komen, geef dat dan zo snel mogelijk door, via mail, telefoon of sms. Wellicht kan jouw plek nog door een andere klant worden opgevuld.
Gebeurt dit te laat of meldt je niets, dan ben ik helaas genoodzaakt om de sessie (gedeeltelijk) aan je door te berekenen. Ook ik maak tijd en ruimte voor je vrij, snap je?

Privacy

Alles wat ik vraag, alles wat je zegt of doet, blijft ook binnen de vier muren van de praktijk. Discretie hoort zéker ook bij het beroep.
Jouw telefoonnummer of emailadres zal ik ook alleen maar gebruiken als noodgeval, mocht ik de massage niet kunnen geven, deze wordt nooit verstrekt aan derden.
Kom ik je op straat tegen, dan zal ik je ook niet herkennen. Groet jij mij, dan weet ik dat ik je 'mag zien' en herken ik je.

Moet ik nog iets meenemen?

Helemaal niets. Lekker makkelijk. De massagetafel en/of massagemat mat zijn helemaal gereed voor jouw ontvangst.
Zorg dat je lekker opgefrist de praktijk bezoekt en zet aub je mobiele telefoon even uit of op 'stil' (ook een trilstand klinkt niet ontspannen op een tafel, trillend).

Als ik speciale verzoeken of specifieke klachten heb of als ik twijfel of dit iets voor mij is?

Heel simpel, gewoon vragen. Niets is vreemd, kortom... de kortste weg om ergens achter te komen... stel gewoon je vraag!
En mocht je op tafel liggen en je alsnog terug willen trekken... of misschien toch maar niet die borsten of billen. Geef dit aan. Alles tijdens de massage is aan te passen. De aandacht is voor jou alleen en voelt iets niet prettig of veilig (hoe zeer ik ook mijn best doe...) zeg het. Zo heb jij alles altijd in de hand, want daar draait het ook om!

Hoe verloopt het contact na de massage als er veel loskomt?

Tijdens, maar ook zeker na de massage kan het voor komen dat er emoties vrijkomen, waar jij of je eventuele partner best van kan schrikken. Het heet niet voor niets ontwaken. Laat het gebeuren, het ontstaat niet voor niets.
Wil je mij hierover bellen of mailen en het van je af praten of om raad vragen... gewoon doen aub. Ook na de massage sta ik graag voor je klaar, omdat, dat vind ik, dat onderdeel is van het hele proces wat we aangeraakt hebben.
Hierin sta ik discreet voor je klaar. Niet iedereen doet dit tenslotte met medeweten van 'thuis'.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt zowel contant betalen als ook pinnen in mijn praktijk. Via pin staat je afschrijving op praktijk Handkracht (mijn normale massagepraktijk).