Sessies

  • Image description

Energetische sessie op afstand

Een mix van diverse energetische systemen (zoals Reiki, Quantum Touch, Reset methode)

“In alle veiligheid van jouw eigen plek „

Een energetische behandeling is voor iedereen geschikt, jong, oud, groot en klein. Je kunt een behandeling ondergaan, omdat je gewoon eens wilt voelen hoe die energie voelt en een heerlijke ontspanning wil ervaren. En een ander wil graag een behandeling om meer rust in het hoofd/lijf te voelen of mensen die op zoek zijn naar verlichting van lichamelijke/psychische problemen.
Je hoeft dus niets iets te mankeren voor een energetische behandeling.

Energie kun je ook ontvangen en versturen als je niet samen op één plek bent. Eigenlijk iets heel bijzonders en mooi hoe het altijd weer 'gewoon' werkt.

Als we een datum en een tijdstip hebben afgesproken neem ik op die dag telefonisch even van te voren contact met jou op. Zo kunnen we het even hebben over jouw persoonlijke wens en/of je specifieke vragen hebt.
Tijdens de sessie op afstand is het belangrijk dat je niet bezig bent of onderweg bent. Zo kun je in alle rust ontvangen en ervaren wat er zoal gebeurd.
Ik werk zeer intuïtief langs je lichaam juist op die plekken die tijdens die behandeling nodig zijn. Iedere behandeling of sessie is daardoor weer anders, net zoals de ervaring zelf en de uitwerking.
Na de sessie en na even rustig weer 'landen' neem ik wederom contact met jou op. Zo kunnen we nog even napraten over jouw en mijn ervaring en wellicht heb je nog vragen die ik kan beantwoorden.

Na afloop stuur ik je een betaalverzoek, een Tikkie en/of een factuur.

Prijzen

€ 60,00 voor 1 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies